De tussenstand volgt na 4 wedstrijden


De 9 beste resultaten tellen mee voor het eindklassement. Eventuele problemen met een uitslag dienen rechtstreeks met de betreffende trimloop organisatie te worden opgenomen! SSP verwerkt alleen officiële uitslagen van de organisatie zelf.

 

Om voor het eindklassement in aanmerking te kunnen komen moet een loper tenminste 9 trimlopen over dezelfde afstand uitlopen en in het trimloop klassement zijn opgenomen. Lopers die hebben ingeschreven en zijn gestart, maar tijdens de trimloop moeten stoppen door een blessure moeten dit persoonlijk melden aan de trimloop organisatie. Dit wordt vermeld op de uitslag en de betreffende loper wordt als laatste geklasseerd in zijn afstand. Indien nodig telt deze trimloop mee als 9e trimloop om in aanmerking te komen voor vermelding in het eind klassement. Indien door onvoorziene omstandigheden een criterium loop niet doorgaat, wordt het minimum aantal te lopen trimlopen met één verminderd.

 

Voor iedere loper die in het eindklassement is opgenomen is een leuke prijs  beschikbaar. Lopers die alle 13 trimlopen over dezelfde afstand uitlopen ontvangen een extra prijs. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de jaarlijkse feestavond, in het PV Ontmoetingscentrum van Dow Benelux, Oude Vaart te Terneuzen. Wandelaars die 9 of 13 keer dezelfde afstand mee hebben gelopen, worden eveneens uitgenodigd voor de feestavond en krijgen dezelfde prijzen. Dit wordt bijgehouden op een stempelkaart maar er wordt echter geen klassement opgemaakt.